Best solutions

Onze visie

In de wereld van bankieren en verzekeringen zien velen het bos door de bomen niet meer. Wij geloven sterk in goed advies en een persoonlijke aanpak. Als u producten bij verschillende banken en verzekeringsmaatschappijen heeft, kan het soms verwarrend zijn. Daarom bieden wij één centraal aanspreekpunt voor al uw financiële behoeften. Dat heeft volgende voordelen:

  • eenvoudig en overzichtelijk
  • kostenefficiënter want er zijn geen overlappingen
  • beter afgestemd op uw persoonlijke situatie

Wij nemen graag de tijd om u te leren kennen en u deskundig advies te geven. We willen complexe financiële zaken begrijpelijk maken voor u. Onze slogan, “Waar tijd en advies samenkomen,” is voor ons geen loze belofte, maar een dagelijkse praktijk.

Nieuwe vacature

Komt u ons team versterken?

Wordt u enthousiast als u met cijfers mag werken én met klanten kunt omgaan? Dan wordt u misschien onze nieuwe collega.

We zijn op zoek naar een ‘Adviseur Vermogen’ en een ‘Adviseur Verzekeringen’ voor ons bank- en verzekeringskantoor in Tielt!

Team Vande Ginste & van Maele

Ontmoet het team

Ontmoet het team

Bart Vande Ginste

Bestuurder / Team sparen en beleggen

Marijke van Maele

Bestuurder / Team kredieten

Evelyn

Team kredieten

Evert

Loket, onthaal en administratie

Gwen

Team kredieten

Els

Team verzekeringen

Manuel

Team verzekeringen

Mieke

All-round

Conny

Team sparen en beleggen

Inge

All-round

Pieter

Team verzekeringen

Griet

Team sparen en beleggen

Lies

Team sparen en beleggen

Danny

Team sparen en beleggen

Christine

Team verzekeringen

Ingrid

Loket & onthaal

Uw foto hier?

Historiek

De geschiedenis van Kantoor Vande Ginste & van Maele, bankagent en verzekeringsmakelaar, gaat reeds meer dan een halve eeuw terug in de tijd.

Grondlegger is Paul De Zutter uit Kanegem, die met zijn ongelooflijke ijver, ernst en commerciële flair vele klanten aanbracht voor het toen pas opgerichte Nationaal Instituut voor Landbouwkrediet.

Zoon Joost De Zutter bouwde gedurende meer dan 30 jaar het bankkantoor succesvol verder uit vanuit de Felix D’Hoopstraat 46 in Tielt. Het NILK werd Landbouwkrediet. Landbouwkrediet werd met de overname van Centea Crelan. Het klantenbestand van het kantoor in Tielt groeide en bloeide. En ondertussen werden portefeuilles overgenomen van Charles Verscheure uit Tielt, Patrick Van Vooren uit Meulebeke, Mieke Lapeere uit Tielt en Inge Naert uit Pittem. Een scharniermoment was 2017, toen het kantoor ook volwaardig verzekeringskantoor werd met de intrede van makelaar Els Nollet uit Kanegem.

Ook aan de toekomst werd gedacht : in 2021 werd medewerker Bart Vande Ginste mede-bestuurder. Gedurende 3 jaar werkten Joost en Bart samen. Crelan nam AXA-bank over in die periode. En Koen Verhaeghe uit Wingene liet zijn portefeuille aan ons over. Naast het kantoor in Tielt, zijn onze klanten ook welkom in Wingene, in het kantoor in de Tieltstraat 1.

Op 1 april 2024 beëindigde Joost zijn loopbaan bij Kantoor De Zutter & Vande Ginste.

Bart kijkt, samen met zijn echtgenote Marijke van Maele, en een fantastische ploeg medewerkers met vertrouwen de toekomst van het kantoor tegemoet, met als motto :

“waar advies en tijd elkaar ontmoeten”

Bart Vande Ginste en Marijke van Maele