Aanbod

Bankcontactkaart

Met de Crelan-Bancontactkaart betaalt u probleemloos in alle verkooppunten. Ook in het buitenland kan dat, via de standaard aanwezige Maestrofunctie (op vraag ook buiten Europa).

U kan makkelijk én kosteloos cashafhalingen doen aan élke bankautomaat.

De kaart laat u ook toe, indien u dat wenst, gratis uittreksels af te drukken aan de Selfbanking-automaten van Crelan Bank.

Voor mobiele betalingen kan u de kaart eenvoudig linken aan de Bancontact-app op uw iPhone of Smartphone.

Kredietkaarten

Visa is wereldwijd de meest aanvaarde en veiligste kredietkaart voor grote en kleine aankopen. Ook online! Bovendien geniet u bij Crelan voor aankopen met de Visakaart, ook van extra voordelen en het beste verzekeringspakket op de markt. Denk maar aan tal van garanties op aankopen, reisannulatieverzekering, medische bijstand op reis, verzekering van uw online aankopen, enz.

KREDIETKAARTEN VERGELIJKEN: VISA GOLD OF VISA CLASSIC?

Visa kaart in packs

Maakt u gebruik van andere producten van Crelan? Bekijk dan zeker onze voordelige packs met betaaldiensten en -producten.

Crelan logo

Ontdek alle informatie over de rekeningen van Crelan

Vragen of meer informatie nodig?

Crelan Bank biedt u een brede waaier aan mogelijkheden om uw dagelijkse verrichtingen te organiseren.

Er is keuze uit verschillende soorten rekeningen en betaalpaketten : we beschikken ongetwijfeld over de (zicht)rekening op uw maat!

Ook op vlak van online bankieren geven we u de vrijheid die u wenst. U kan gratis beschikken over onze gebruiksvriendelijke applicaties voor pc, tablet of smartphone.