Online bankieren bij Crelan

Op elk moment uw saldo controleren of overschrijvingen doen? Dat kan dankzij onze online diensten en mobiele applicaties.

Aanbod

myCrelan

MyCrelan

Via MyCrelan kunt u gratis uw rekeningen online beheren en transacties maken. Inloggen doe je via de Digipass waarmee u veilig kunt bankieren. U heeft zelfs uw bankkaart niet nodig.

Via Crelan Sign (de nieuwe functie van de mobiele app) is het mogelijk om in MyCrelan aan te loggen, verrichtingen te valideren en zelfs aankopen te verwerken op webwinkels. Uw Digipass hebt u voortaan niet meer nodig. U dient enkel de QR-code op het scherm te scannen met uw smartphone en te tekenen met de mobiele PIN. Handig toch?

Uw beleggingen en kredieten online bekijken? Dat kan via MyCrelan.

Crelan mobile

Met de mobiele app voor iOS en Android kunt u uw bankzaken ook regelen via smartphone en tablet. Zo hebt u uw rekeningen altijd bij de hand! Ook hier heeft u uw bankkaart en zelfs uw Digipass niet nodig.

Het volstaat om u slechts één keer via de digipass te identificeren en een mobiele pin te kiezen. Daarna kunt u alle verrichtingen bevestigen via deze mobiele pin. Veilig en super handig!

Nu kan u als gebruiker ook zelf heel wat functies in real time activeren of deactiveren:

  • Deblokkeren van de geheime code na 3 foutieve pogingen
  • Gebruik van de Maestro-functie buiten Europa
  • De limieten van de kaart aanpassen voor : geldafname aan betaalautomaten van andere banken, betaling in winkels, handelszaken,…
  • Betaling zonder geheime code of contactloos
  • Raadplegen van het saldo zonder ingelogd te zijn.
Crelan mobiele app

Bankcontact app

Via Crelan Mobile bent u in één klik bij de Bancontact-app. De Smartphone-applicatie waarmee u kunt betalen of geld ontvangen door een QR-code te scannen. Geld overschrijven naar vrienden of betalen in een winkel was nog nooit zo gemakkelijk.

Ziet u het bancontact- en NFC-logo op de betaalterminal staan? Dan is het zelfs mogelijk om contactloos te betalen. Door uw smartphone (Android besturingssyteem) langs de betaalterminal te houden, valideert u uw betaling. Wat een gemak!

Gebruik uw smartphone om te betalen of om geld te ontvangen

Naast de Bancontact-app is er een groeiend aanbod apps beschikbaar waarmee u met uw smartphone kunt betalen of geld ontvangen. De concurrentiestrijd in deze markt heeft voorlopig nog niet geleid tot een eenduidige winnaar met een wereldwijd netwerk.