Voor mijn broodjeszaak ben ik overgeschakeld naar een nieuwe betaalterminal via m’n Crelan-agent ‘Kantoor Vande Ginste & van Maele’. Ik ben zeer tevreden van dit toestel door het gebruiksgemak voor de klant en de snelheid van betaling. Voorheen had ik soms problemen met de connectie, maar nu gelukkig niet meer.

De grootste troef van de betaalterminal vind ik het scherpe tarief. Ik ben ook zeer te spreken over de snelle verwerking (met uitbetaling de volgende bankwerkdag) en de persoonlijke en vlot bereikbare helpdesk.

Ik zou andere handelaars aanraden om hun betaalverkeer via Kantoor Vande Ginste & van Maele te laten verlopen door hun persoonlijke aanpak en omdat ze luisteren naar de specifieke noden van de handelaar.

Nathalie Soenens – zaakvoerder van broodjeszaak Junalicious in Tielt (www.junalicious.be)

Ook interesse? Contacteer ons via tielt.felixdhoopstraat@crelan.be en we maken graag een offerte op maat.